Overnatting Kristiansand – Toppmoderne rom fra NOK 398,-

Velkommen til Hi5 Apartments i Kristiansand, byens billigste og mest sentrale overnatting. 47 rom utstyrt med eget kjøkken, kabel-TV, gratis WiFi – kun et steinkast unna Kristiansands pulserende byliv.

rom
 • Moderne standard
 • Eget kjøkken og bad
 • Parkering
 • Komfortable senger
 • Lave priser
 • Stor fellesterasse
 • Korttids- og langtidsleie uten depositum og bindingstider
 • Gratis WiFi
 • Kabel-TV

Lurer du på noe?

Vi er tilgjengelig på telefon og e-post.

Telefon:
+47 38 60 00 44

E-post:
kristiansand@hi5apartments.no

Overnatting sentralt i Kristiansand

Med gågata Markens mindre enn en 10 minutters gåtur unna er beliggenheten vår upåklagelig. Attpåtil får du sett både Christiansholm Festning, Kristiansand Domkirke og Torvet på veien dit. Vi ligger kun 200 meter fra Sørlandet sin flotte Bystrand og Norges største badeland, Aquarama. Besøk Dyreparken som er en liten kjøretur unna, og slapp av på vår terrasse med en kald brus etter en lang dag.

Føl deg som hjemme

Det som gjør Hi5 Apartments så unikt er at alle våre rom er utstyrt med eget kjøkken. Å reise på ferie trenger ikke være så dyrt, når man kan slippe å planlegge restaurantbudsjett for hver eneste dag. Hos oss får du eget kjøleskap, kjøkkenutstyr, komfyrtopp med kokeplater i tillegg til kaffetrakter og vannkoker. Ikke minst er det verdt å nevne at både Rema 1000 og Kiwi bare tar 2 minutter å gå til.

Føl deg som hjemme mens du opplever Kristiansand, som er en by rik på opplevelser – året rundt.

Moderne overnatting midt i sentrum

Vi Kristiansandere elsker byen vår, og ønsker deg hjertelig velkommen.

Kristiansand sentrum kan by på skjærgården, det flotte teater- og konserthuset Kilden, Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall, festivaler, Norges beste indiske restaurant og ikke minst fantastiske turområder.

Fiskebrygga må besøkes på sommeren, hvor du finner lekker sjømat, ferske reker og ukentlige konserter. Vi ligger kun en liten kjøretur unna Kristiansand Dyrepark som er barnas store hit med eksotiske dyr, Kaptein Sabeltann, Kardemomme by og badeland.

Nevnte vi at badelandet Aquarama også har en svær spaavdeling i tillegg til utendørs og innendørs svømmehall? Det tar mindre enn 5 minutter å gå dit fra oss.

Billig overnatting med høy kvalitet

Vi står for et enkelt konsept med høy kvalitet. Sengene, møblene og utstyret er nøye utvalgt, men det er fortsatt billig å overnatte hos oss. Bare se på prisene våre, så ser du fort hva vi mener. Som du kanskje har skjønt, er det alltid noe som skjer i Kristiansand, og vi ønsker at våre gjester ikke skal tømme lommeboka for å oppleve byen.

Cash Free

Vi prøver å holde ting så enkelt og trygt for våre gjester, og er derfor kontantfritt.

Innsjekk / utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 hver dag.

På sommeren er resepsjonen betjent mellom 15.00-20.30, ellers på året er resepsjonen ubetjent. Du uansett få en smooth innsjekksopplevelse da vårt bookingsenter vil gi deg enkel, praktisk informasjon og koder tilsendt i forkant av oppholdet.

Utsjekk er kl. 11.00, men du kan utvide utsjekkstiden mot NOK 50 per time. Gi oss gjerne beskjed på forhånd, så slipper du å bli vekket på morgenkvisten av renholderne.

Parkering i bakgården til leilighetshotellet

Kommer du med bil og trenger parkering? Gi oss beskjed i forkant, så reserverer vi en plass til deg i vårt eget parkeringsanlegg. Til bare NOK 140 per natt har vi byens billigste hotellparkering.

Dyrevennlig

Her på Hi5 Apartments er vi glad i dyr, om det er hund eller katt – dine firbeinte venner er hjertelig velkommen. For NOK 100 ekstra per opphold får de også overnatte sammen med deg. Gi oss gjerne beskjed når du booker, slik at vi finner et passende rom for dere.

Eget kjøkken

Hos oss kan du lage din egen mat. Vi tilbyr tekjøkken på alle våre rom som inneholder kjøleskap, kokeplater, kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Du kan rett og slett føle deg som hjemme.

Frokost

Ettersom alle våre rom er utstyrt med eget kjøkken tilbyr vi ikke frokost. Dersom du ønsker å spise hotellfrokost, har vi en avtale med Restaurant Q42 rett over gaten som serverer en deilig frokostbuffet til kun NOK 110 for voksen og NOK 49 for barn.

Kontantfritt

Hi5 Hotel Apartments er kontantfritt. For deg innebærer det trygghet gjennom kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlig betalings- og kredittkort. For oss innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran og motvirker kriminell virksomhet.

Sentralt i Kristiansand

Vi har samlet de vanligste attraksjonene under for å lette på planleggingen din:

 • Bystranda og Aquarama – 5 min til fots
 • Gågata Markens gate – 9 min til fots
 • Christiansholm festning – 7 min til fots
 • Kristiansand domkirke – 9 min til fots
 • Fiskebrygga – 13 min til fots
 • Universitetet i Agder – 24 min til fots eller 14 min med buss
 • Dyreparken – 11, 8 km
 • Kristiansand kanonmusem – 11,3 km